За нас

Ние сме професионалисти. Ние работим за Вас клиентите. Наистина се интересуваме от Вашите предизвикателства. Вие сте важните за нас. Стремим се да постигаме отлични резултати бързо и качествено.

Ще се опитаме заедно да намерим най-добрите решения за Вашия бизнес, като открием най-подходящите кадри и Ви помогнем да ги развиете и ангажирате по най-ефективния начин.

Опитът ни показва, че успехите са напълно възможни, когато използвате най-ценния си капитал – хората

Нашият екип, Запознайте се с нас!

Вихра Найденова

Старши HR Бизнес партньор и Консултант

Вихра Найденова, Phd и с над 15 години опит като стратегически бизнес партньор в сферата на подбора, развитието и консултирането в интернационални организации. Има опит в стратегическото консултиране и управление на човешките ресурси във финансовия, ритейл и ИТ сектори.

Има опит в различни бизнеси в България, Германия и Австрия като треньор и коуч и е сертифицирана в Practitioner Coach Diploma от Noble Manhatten Coaching, акредитирани от международните институти IIC&M, както и Institute of Leadership and Management.

Помага на бизнес лидерите като стратегически партньор за постигане на максимални резултати чрез добри програми за развитие на човешките ресурси.

Жечо Добрев

Партньор Клиентско Преживяване

Жечо Добрев има над десетгодишен стаж в консултирането на мениджмънта, като е работил с множество организации от различни индустрии на четири континента сред които American Express, FedEx, Caterpillar, Heineken, Maersk Line и др. Неговата експертиза се състои в това да помага на организации да си подобрят клиентското преживяване и бизнес резултати, а методите варират от статистически изследвания, обучения, Journey Mapping проекти, работа с мениджмънта за изготвяне на стратегия и тренинги.

Жечо Добрев е Старши Консултант в английско-американската компания Beyond Philosophy – първата консултантска компания изцяло фокусирана върху клиентското преживяване.

Жечо има две магистратури – по Международни Отношения от Софийския Университет и MBA от University of Bedfordshire.

Борислава Лобошка

Старши HR Бизнес консултант и екзекютив Коуч

Борислава Лобошка е консултант личностно и организационно развитие с над 18 години професионален опит като Управленски консултант, Бизнес и житейски коуч и Психолог.

Г-жа Лобошка е дипломиран, практикуващ Старши житейски и бизнес коуч (International Authority for Professional Coaching and Mentoring; Диплома от Noble Manhattan Ltd.), НЛП Мастър Практик и e EMDR терапевт. Тя прилага коучинг както самостоятелно, така и в подкрепа на други по-мащабни проекти.

Борислава Лобошка има 11 години опит в KPMG като Мениджър, Управленско консултиране, където работи с корпоративни клиенти на компанията с различна сфера на дейност,  от частния и държания сектор. Като Мениджър, Управленс к о консултиране, фокусът й е върху Управление и развитие на човешките ресурси. Част от проектите, които развивива включват: провеждане на организационни проучвания, мотивационни профили, проучвания на удовлетвореността/ангажираността на служителите; 360 градуса обратна връзка и др.; програми за повишаване ангажираността на служителите; анализ на потребностите от обучение и развитие; разработване на индивидуални планове за развитие; разписване на компетентностни модели;  разработване и провеждане на центрове за оценяване и развитие; провеждане на обучения и семинари; проекти за изграждане на административен капацитет.

Дария Стоянова

Партньор: Международни проекти

Дария има над 10 години конкурентен международен опит като HR консултант и експерт Подбор в Япония, Сингапур и Англия. Много адаптивна, ефективен комуникатор и с отлично разбиране на различните бизнеси и култури. Опитът и включва консултиране на организации и лидери от различни бизнеси и включва освен HR проекти в България и: Education Industry Recruitment in Japan; FMCG Regional Marketing and Sales Directors APAC; Global CEO Confidential Searches and Market Intelligence assignments in China, Singapore, North America – Forestry and Pulp&Paper sector;  International Education experts in Indonesia and  Financial Services professionals in the UK.

Силни страни: Ангажиране на отлични кандидати, Подбор и хедхънтинг за различни бизнеси,  Talent Mapping и Организационно консултиране.

Освен старшите бизнес консултанти, в нашия екип присъединихме и няколко младши HR специалисти.