За нас

Ние сме професионалисти. Ние работим за Вас клиентите. Наистина се интересуваме от Вашите предизвикателства. Вие сте важните за нас. Стремим се да постигаме отлични резултати бързо и качествено.

Ще се опитаме заедно да намерим най-добрите решения за Вашия бизнес, като Ви помогнем да развиете и ангажирате хората си по най-ефективния начин.

Опитът ни показва, че успехите са напълно възможни, когато използвате най-ценния си капитал – хората

Нашият екип, Запознайте се с нас!

Вихра Найденова

Старши HR Бизнес партньор и Консултант

Вихра Найденова, Phd и с над 15 години опит като стратегически бизнес партньор в сферата на подбора, развитието и консултирането в интернационални организации като Райфайзенбанк, Алианц и Практикер. Има опит в стратегическото консултиране и управление на човешките ресурси във финансовия, ритейл и ИТ сектори.

Има опит в различни бизнеси в България, Германия и Австрия като треньор и коуч и е сертифицирана в Practitioner Coach Diploma от Noble Manhatten Coaching, акредитирани от международните институти IIC&M, както и Institute of Leadership and Management.

Помага на бизнес лидерите като стратегически партньор за постигане на максимални резултати чрез добри програми за развитие на човешките ресурси.

Райна Пехливанска

HR Бизнес партньор и Консултант

Райна Пехливанска, GCDF, има професионален опит над 7 години в големи международни компании като Райфайзенбанк и Алианц, в които се занимава с подбор на персонал, развитие на работодателска марка, програми за развитие на таланти, центрове за оценка, процес по управление на трудовото представяне, организационно развитие, ангажираност на служители, организация и водене на обучения.

Осъществила е много успешни международни проекти в областта на Управлението на човешките ресурси.

С образователни степени Магистър по „Бизнес администрация – Развитие на човешките ресурси“  и Бакалавър по „Международни икономически отношения“. Докторантура СУ „Св. Климент Охридски“.Райна е Сертифициран кариерен консултант от National Board for Certified Counselors (NBCC).

Борислава Лобошка

Старши HR Бизнес консултант и екзекютив Коуч

Борислава Лобошка е консултант личностно и организационно развитие с над 18 години професионален опит като Управленски консултант, Бизнес и житейски коуч и Психолог.

Г-жа Лобошка е дипломиран, практикуващ Старши житейски и бизнес коуч (International Authority for Professional Coaching and Mentoring; Диплома от Noble Manhattan Ltd.), НЛП Мастър Практик и e EMDR терапевт. Тя прилага коучинг както самостоятелно, така и в подкрепа на други по-мащабни проекти.

Борислава Лобошка има 11 години опит в KPMG като Мениджър, Управленско консултиране, където работи с корпоративни клиенти на компанията с различна сфера на дейност,  от частния и държания сектор. Като Мениджър, Управленс к о консултиране, фокусът й е върху Управление и развитие на човешките ресурси. Част от проектите, които развивива включват: провеждане на организационни проучвания, мотивационни профили, проучвания на удовлетвореността/ангажираността на служителите; 360 градуса обратна връзка и др.; програми за повишаване ангажираността на служителите; анализ на потребностите от обучение и развитие; разработване на индивидуални планове за развитие; разписване на компетентностни модели;  разработване и провеждане на центрове за оценяване и развитие; провеждане на обучения и семинари; проекти за изграждане на административен капацитет.

Жечо Добрев

Партньор Клиентско Преживяване

Жечо Добрев има над десетгодишен стаж в консултирането на мениджмънта, като е работил с множество организации от различни индустрии на четири континента сред които American Express, FedEx, Caterpillar, Heineken, Maersk Line и др. Неговата експертиза се състои в това да помага на организации да си подобрят клиентското преживяване и бизнес резултати, а методите варират от статистически изследвания, обучения, Journey Mapping проекти, работа с мениджмънта за изготвяне на стратегия и тренинги.

Жечо Добрев е Старши Консултант в английско-американската компания Beyond Philosophy – първата консултантска компания изцяло фокусирана върху клиентското преживяване.

Жечо има две магистратури – по Международни Отношения от Софийския Университет и MBA от University of Bedfordshire.

Дария Стоянова

Партньор: Международни проекти

Дария има над 10 години конкурентен международен опит като HR консултант и експерт Подбор в Япония, Сингапур и Англия. Много адаптивна, ефективен комуникатор и с отлично разбиране на различните бизнеси и култури. Опитът и включва консултиране на организации и лидери от различни бизнеси и включва освен HR проекти в България и: Education Industry Recruitment in Japan; FMCG Regional Marketing and Sales Directors APAC; Global CEO Confidential Searches and Market Intelligence assignments in China, Singapore, North America – Forestry and Pulp&Paper sector;  International Education experts in Indonesia and  Financial Services professionals in the UK.

Силни страни: Ангажиране на отлични кандидати, Подбор и хедхънтинг за различни бизнеси,  Talent Mapping и Организационно консултиране.